VOLG ONS:

  • Home
  • Agenda
  • 10e OHW Regiobijeenkomst bij Slaapboulevard Kwakernaat

Agenda

10e OHW Regiobijeenkomst bij... 

 

Graag nodigen wij u als lid, sponsor of relatie uit voor de 10e OHW Regiobijeenkomst bij. Dit keer zijn wij te gast bij Slaapboulevard Kwakernaat. U bent op woensdag 20 februari a.s. van harte welkom van 17.00-19.00 uur.

Naast een korte toelichting over een aantal relevante ondernemerszaken is deze bijeenkomst bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen, standpunten te delen en relevante onderwerpen aan de orde te brengen.

 


Onder het genot van een hapje en drankje, aangeboden door Slaapboulevard Kwakernaat, is dat de ideale manier.Tijdens deze regiobijeenkomst zal gastheer Marcel Kwakernaat het mooie familiebedrijf presenteren, daarnaast krijgen drie OHW leden de gelegenheid om in een 1-minuut pitch iets over zichzelf of bedrijf te vertellen Kortom, een informeel platform voor verbinding, kruisbestuiving, sparren en ontspannen een drankje drinken. Bent u erbij?

Datum: woensdag 20 februari 2019
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Boonsweg 7, Blaaksedijk (industrieterrein Heinenoord)

Over Slaapboulevard Kwakernaat
Slaapboulevard Kwakernaat is in 1960 opgericht door Herman Kwakernaat. Het bedrijf was toen nog gevestigd op de Mollekade in Heinenoord en verkocht naast bedden ook andere meubelen. Door de jaren heen heeft dit echte familiebedrijf zich ontwikkeld tot het toonaangevende bedrijf dat nu, onder leiding van inmiddels de 3e generatie, de grootste exclusieve beddenspeciaalzaak is in de Hoeksche Waard en de regio Rotterdam.

Mocht u als bedrijf een pitch willen geven, dit dan graag doorgeven aan het secretariaat van de OHW via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

In verband met de catering graag aanmelden voor deelname uiterlijk 16 februari a.s. via de OHW site.

WELK EVENEMENT:

Invalid Input

 

Vul uw naam in!
Invalid Input
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ga akkoord met de verklaringen!

 

BEWIJS DAT U GEEN ROBOT BENT:

Probeer het opnieuw!