• Home
  • Agenda
  • 12 Juni OHW Regiobijeenkomst thema Duurzaamheid

Agenda

12 Juni OHW Regiobijeenkomst thema Duurzaamheid

 


 

 

 

 

  

 

Graag nodigen wij u als lid, sponsor of relatie uit voor de 11e OHW Regiobijeenkomst. Dit keer zijn wij te gast Bluehome in Oud Beijerland. U bent op woensdag 12 juni a.s. van harte welkom van 17.00-20.00 uur. 

Zonnepanelenproject Bedrijventerreinen Oud Beijerland

In samenwerking met de BIZ “De Bosschen” zijn wij voornemens een zonnepanelenproject op te starten op de bedrijventerreinen in Oud-Beijerland door Energieke Regio HW. Dit wordt het tweede grootschalige project in de Hoeksche Waard. In Numansdorp hebben ruim 25 bedrijven samen 15.000 zonnepanelen geïnstalleerd. Door deze collectiviteit is het een zeer interessante businesscase. Jaap Willem Eijkelenduin van Energieke regio gaat dit haarfijn uitleggen, aangevuld door enkele betrokken ondernemers. Jeroen Put spreekt namens Cirkellab over circulariteit in de Hoeksche Waard.  Wethouder duurzaamheid Huibert Steen licht toe hoe de Gemeente de plannen ondersteund. We sluiten af met een heerlijke BBQ.

 

Naast een update van de commissie Duurzaamheid en het zonnepanelenproject is deze bijeenkomstbedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen, standpunten te delen en relevante onderwerpenaan de orde te brengen. Het dagelijks bestuur van de OHW is aanwezig en staat open om informeel met leden in gesprek te gaan. Daarnaast is het de bedoeling dat de leden elkaar beter leren kennen.Onder het genot van een heerlijke BBQ en drankje is dat de ideale manier. Bent u erbij?

 

Datum: woensdag 12 juni 2019

Tijd: 17.00 tot 20.00 uur

Locatie: Bluehome, Jan van der Heijdenstraat 26 – Oud Beijerland

Bluehome: Bluehome is gespecialiseerd in het installeren van zonne-energiesystemen en biedt hierbij totale ontzorging. U heeft de garantie van een optimale opbrengst van uw zonne-energiesysteem en een goed werkend product.

In verband met de catering/ BBQ graag aanmelden voor deelname uiterlijk 10 juni a.s.

Graag tot ziens!

WELK EVENEMENT:

Invalid Input

 

Vul uw naam in!
Invalid Input
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ga akkoord met de verklaringen!
Gegevens onthouden Invalid Input

 

BEWIJS DAT U GEEN ROBOT BENT:

Probeer het opnieuw!