Nieuws

Blijf op de hoogte

Finalisten Ondernemersgala Hoeksche Waard bekend! 9 bedrijven in de race voor ereplaats op het podium


persbericht 2 april 2019

De organisatie van Ondernemersgala Hoeksche Waard maakte op 2 april de finalisten bekend voor de Startersprijs, de Retailprijs en de Ondernemersprijs 2019. Ook maakte zij bekend wie dit jaar de Social Impact Award HW ontvangt.

Op het gemeentehuis in Oud-Beijerland werden de genomineerden aan het publiek en de pers voorgesteld. Maandag 15 april weten we wie van de 9 finalisten met de eer gaat strijken. Wie zijn de genomineerden?




Startersprijs

Bloem en Groen Projecten uit Oud-Beijerland. Zorgt voor interieurbeplanting binnen en buiten bedrijven en brengt groen en kleur op de werkvloer.
Ezra Cosmetics uit Oud-Beijerland. Biedt natuurlijke verzorgingsproducten zoals organic skin-care, vegan make-up en lifestyle producten.
Stichting Kunstbus Brengt kunst en cultuur bij mensen op locatie; als medicijn in de zorg en middels het promoten van kunst op scholen.

Retailprijs
Slaapboulevaard Kwakernaat uit Heinenoord. Beddenspecialist van luxury en premium brands die specifiek de juiste ondersteuning voor de juiste klant zoekt.
THE L.E.S. STORE uit Numansdorp. Fashion store waar pure beleving in de winkel voorop staat, Via social media weten zij klanten te prikkelen om naar de winkel te komen.
Juwelier Van Moorsel uit Oud-Beijerland. Familiebedrijf dat exclusieve sieraden op maat maakt waarbij emotie en betekenis aan het sieraard wordt toegevoegd.

Ondernemersprijs | Hoeksche Pluim
ConQuest Communication uit Strijen. Full-service communicatiebureau met een crossmedia aanpak voor effectief, doelgericht en aantoonbaar resultaat bij aanbestedingstrajecten.
Kinderopvang Kivido uit Oud Beijerland. Verzorgt dagopvang van kinderen van verschillende leeftijden op 24 locaties in de Hoeksche Waard, waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat.
Van Rennes Installatietechniek uit Klaaswaal. Familiebedrijf voor elektronische en werktuigbouwkundige projecten in de utiliteits- en/of woningbouw.

Social Impact Award HW
Trix van Os, directeur van Alerimus. Zij ontvangt de award voor haar inzet om van verzorgingstehuizen een bredere maatschappelijke plek te maken, waar ook anderen welkom zijn. Het initiatief wordt met haar steun in meerdere locaties opgepakt. De Social Impact Award wordt uitgereikt aan een persoon die oog heeft voor het maatschappelijk belang in de Hoeksche Waard en projecten initieert en ondersteunt.

Aanmelden voor de uitreikingen op maandag 15 april? Dan kan via de website www.ondernemersgalahw.nl 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden