Nieuws

Blijf op de hoogte

Zelfstandigen opgelet! Heb jij al een vangnet?                                             

2 maart 2020

 

Op woensdag 11 maart 2020 organiseert StartersNetwerk Hoeksche Waard wederom een waardevolle Academy voor beginnende ondernemers of mensen die willen starten. Tijdens deze avond vertellen een afgevaardigde van de Broodfondsmakers over het Broodfonds en Overwater Assurantie over de aov. De Academy vindt plaats van 19:00 tot 22:30 uur in de Rabobank in Heinenoord.

 

Word je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Afgelopen maand hebben de sociale partners een akkoord op hoofdlijnen bereikt over de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) voor zzp’ers. Daarom is het cruciaal dat zelfstandigen een keuze gaan maken hoe hun vangnet eruit gaat zien. Ben je een jaar ondernemer? Dan is een Broodfonds misschien iets voor jou.

 

Een Broodfonds bestaat uit minimaal twintig tot maximaal vijftig ondernemers, die elkaar kennen en vertrouwen. Je steunt elkaar bij ziekte. Daarvoor zet je elke maand een vast bedrag opzij.

 

Hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat, welke stappen je al direct zou kunnen ondernemen en wanneer je moet overstappen op een aov vertellen we je graag op 11 maart!

 

Startersnetwerk Hoeksche Waard bestaat uit een groep ondernemers die op een informele, gemoedelijke manier bijeen komt om te sparren over de uitdagingen binnen het ondernemerschap. Elke laatste vrijdag van de maand is er een netwerkborrel van 17:00 tot 19:00 uur en halverwege iedere maand organiseren zij de StartersNetwerk Academy, een avond waarop inspirerende sprekers meer vertellen over een relevant onderwerp. Inschrijven voor de bijeenkomsten kan via de website www.startersnetwerkhoekschewaard.nl 

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden