Nieuws

Blijf op de hoogte

Vooraankondiging groot onderhoud aan het traject Stougjesdijk – Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland

 

16 april 2020

 

De gemeente Hoeksche Waard  is van plan groot onderhoud aan het traject Stougjesdijk – Beneden Oostdijk in Oud-Beijerland uit te voeren. Het asfalt  wordt over het hele traject vervangen en de kruising in de bocht met de Stougjesdijk wordt verkeersveiliger gemaakt.

 

De werkzaamheden staan gepland van begin juni tot begin augustus 2020

Het werk wordt in fases uitgevoerd en het verkeer wordt omgeleid. Dit betekent dat het centrum van het dorp in deze periode bereikbaar is via bedrijventerrein De Bosschen en via de randweg N217 – Kwakscheweg – Koninginneweg. De verkeersdrukte op deze routes neemt dus toe en zorgt mogelijk voor wat verkeersoverlast. Wij proberen dit tot een minimum te beperken. Er wordt rekening gehouden met onvoorziene omstandigheden bij de aanbesteding en de weersomstandigheden bij de uitvoering, hierdoor kan de planning mogelijk nog iets aangepast worden.

 

Het asfalt wordt vervangen en bushaltes komen tijdelijk te vervallen

Het gaat om de Beneden Oostdijk van de aansluiting op de Koninginneweg tot en met de kruising met de Stougjesdijk. Afhankelijk van de fase waarin de werkzaamheden zijn, vervallen ook de bushaltes langs deze route. In overleg met Connexxion rijden de bussen dan een alternatieve route. Meer informatie hierover volgt op een later moment. De bushaltes zelf worden vernieuwd.

 

De kruising van de Stougjesdijk met de Beneden Oostdijk wordt verkeersveiliger gemaakt

De gemeente heeft al langer de wens om de kruising opnieuw in te richten. Met name voor overstekende fietsers moet de verkeersveiligheid op dit punt worden verbeterd.

 

Heeft u nog vragen?

Neemt u in dat geval gerust contact op met projectleider Nico van Kampen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 14 0186 | 088 – 647 36 47.

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden