Nieuws

Blijf op de hoogte

Namens Steven Corijn: Bedankt allemaal!

 

4 mei 2020


Zoals al diverse keren aangekondigd, zal ik tijdens de komende ALV van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard na ruim 10 jaren formeel aftreden als voorzitter van deze prachtige vereniging.

 

Per 1 mei 2020 heeft Frank van den Ouden uit Oud-Beijerland het voorzitterschap overgenomen. Eerst op a.i. basis en na goedkeuring van de leden via de ALV volledig officieel. Frank zal zich stapsgewijs mengen in alle trajecten/initiatieven die er zijn. Uiteraard blijf ik de vereniging steunen waar nodig.


Rest mij om iedereen op deze wijze te bedanken voor de prettige en constructieve samenwerking van de afgelopen jaren. Dat geldt zeker voor alle bestuursleden die de afgelopen jaren zich vrijwillig voor de vereniging hebben ingezet (waaronder anderen): Filip Den Eerzamen, Ger Snijders, Henk Warnar, Richard Both, Erik Klop, Marco Struik, Jochem de Man, Arjan Holleman, Vera Pieters, Pim Verhage (zie foto), Raymond van Galen, Piet van der Stel met jarenlange ondersteuning van Marianne van Kasteel en Loes Konemann. Ook speciaal dankwoord voor Jo Kolf én iedereen van de politiek en maatschappelijke organisaties.


Ik wens Frank van den Ouden en het voltallige bestuur veel succes toe in deze toch wel bijzondere, uitdagende tijd!


Voor de geïnteresseerden: www.o-hw.nl

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden