Nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief augustus: Voorwoord van de voorzitter

 

1 augustus 2020

 

Beste ondernemer,

 

We zitten inmiddels midden in de vakantieperiode. We horen gelukkig dat veel ondernemers ook echt vakantie durven te nemen. Dat hebben we zeker wel verdiend, want het afgelopen half jaar was voor veel van ons hectisch. Het heeft naast veel werk ook veel spanningen opgeleverd. Dus geniet van de welverdiende vakantie.

 

Toch hebben enkele ondernemers het nog heel moeilijk. De eerste maanden zijn veel bedrijven overeind gehouden door overheidsmaatregelen. Maar nu horen we al meer over bedrijfsbeëindiging en (dreigende) faillissementen. We lezen dit in de kranten over grote bedrijven, maar het speelt ook dichterbij en in het klein.

 

Als je zelf in een spannende situatie zit, denken we graag met je mee om de juiste hulp te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat de Gemeente Hoeksche Waard ook een pakket aan noodmaatregelen heeft uitgerold om ondernemers te helpen? En misschien kunnen we ook iets met de verbondenheid naar elkaar. Ons motto is tenslotte “Samen Sterk!” Aarzel dus niet om contact op te nemen.

 

Voorlopig kunnen we nog geen massale bijeenkomsten houden. We willen daarom meer kleinere bijeenkomsten en online activiteiten ontplooien, waarin we ons meer gaan richten op inhoudelijke thema’s. We hopen op die manier toch velen van jullie te kunnen ontmoeten. Houd onze nieuwsbrieven en social media daarvoor in de gaten.

 

Met vriendelijke groet,
Frank van den Ouden

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden