Nieuws

Blijf op de hoogte

Startersnetwerk Hoeksche Waard en Startcoach gaan samen verder

 

21 oktober 2020

 

Gisteren, op 21 oktober j.l. is het officieel bezegeld: Startersnetwerk Hoeksche Waard en Startcoach gaan samen verder. Voorzitter van Startersnetwerk Hoeksche Waard, Sander Kruijthof en Projectcoördinator van  Startcoach, Lennart de Pee hebben de samenwerkingsovereenkomst ondertekend met als doel startende ondernemers in de Hoeksche Waard nog beter te kunnen bedienen door hun krachten te bundelen.

 

Samenwerkingsovereenkomst

Startersnetwerk Hoeksche Waard is de vereniging die startende ondernemers in de Hoeksche Waard ondersteunt door onder andere de organisatie van netwerk-activiteiten en kennisoverdracht. Startcoach is een stichting die startende ondernemers in de Hoeksche Waard helpt door individuele coaching. Deze twee taken zijn gericht op dezelfde doelgroep en daarom is het een logisch gevolg dat zij deze doelgroep vanaf nu gezamenlijk gaan benaderen. Zij streven ernaar elkaar zo veel mogelijk te versterken en samen te werken door gezamenlijke publiciteit, - activiteiten zoals netwerkbijeenkomsten en startersavonden, - website en social media.

 

Start Smart campagne

Tijdens de Algemene ledenvergadering van het Startersnetwerk Hoeksche Waard op 25 september werd de campagne ‘Start Smart’ gelanceerd. ‘Start de Connectie’, ‘Start de Inspiratie’ en ‘Start de Groei’ zijn de 3 pijlers die deze campagne dragen en waarvanuit gecommuniceerd gaat worden in combinatie met de hashtag #startsmarthw. Het ontwikkelen van een gezamenlijke website voor Startersnetwerk Hoeksche Waard en Startcoach is het volgende punt van aandacht.

 

Gezamenlijke activiteiten

De Hoeksche Startersavond die op 13 november j.l. werd georganiseerd in de Rabobank te Heineoord is al een van de voorbeelden van de activiteiten die het Startersnetwerk en Startcoach gezamenlijk hebben georganiseerd. De tweede editie, waarin ‘het voeren van een goede campagne’ onder de loep zou worden genomen, stond in april op de agenda, maar helaas werd deze opgeschort vanwege de COVID-19 maatregelen. Deze tweede editie zal nu waarschijnlijk in november virtueel aangeboden worden.  

 

Bron foto en tekst: SNHW

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden