Nieuws

Blijf op de hoogte

Update OHW Commissie Zichtbaarheid

 

4 januari 2021

U bent van OHW gewend dat wij met regelmaat bijeenkomsten organiseren om leden te informeren en om te netwerken. Sinds half maart 2020 is dat er eigenlijk niet meer van gekomen. Veel is online gedaan. We zijn er inmiddels redelijk aan gewend geraakt, maar de impact én het resultaat van een fysieke bijeenkomst wordt nimmer gehaald. Sterker nog, ik hoor steeds meer om me heen dat velen wel een beetje klaar zijn met het online vergaderen.

Toch zullen we nog even door moeten gaan op de weg die – gedwongen – ingeslagen is. Dat betekent voor OHW dat ook wij het dit jaar voorlopig nog moeten hebben van online zichtbaarheid. Door middel van onze website, onze nieuwsbrieven, de social media kanalen én digitale sessies blijven wij zo goed als mogelijk in contact. Velen van jullie hebben ons afgelopen jaar weten te vinden.

 

Onze ambitie is om juist nu nog een stapje te harder te willen lopen voor ondernemend Hoeksche Waard. Wij gaan als belangenvereniging graag voor u aan de slag. Juist nu is het nodig om samen sterk te zijn en sterk te blijven.

Laat het ons dus weten, wanneer wij iets voor u kunnen betekenen. Via onze website [ link : https://o-hw.nl/contact ] kunt u eenvoudig contact leggen. Wij zullen dan direct in actie komen. Laat dat ons voornemen zijn voor 2021.

Arjan Holleman

OHW commissie voorzitter Zichtbaarheid

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden