Nieuws

Blijf op de hoogte

NIEUWSBRIEF JANUARI 2021: VOORWOORD VAN DE PENNINGMEESTER ERIK KLOP

Lange adem…

 

18 januari 2021

 

Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard van het nieuwe jaar. Namens het gehele OHW bestuur wens ik u allen gezondheid, veerkracht én succes toe.

 

Een nieuw jaar, een nieuw begin… Helaas is dat laatste niet het geval. Ik schrijf dit voorwoord daags na de persconferentie van 12 januari waarin het kabinet een verlenging aankondigt van de lockdown. Niks geen nieuw begin, niks geen extra mogelijkheden voor ondernemers, maar een voortzetting van de trieste situatie waarin we ons sinds maart vorig jaar in meer of mindere mate in bevinden. Het wordt een jaar waarin we een lange adem nodig hebben.

 

Natuurlijk begrijpen we dat er maatregelen nodig zijn. Natuurlijk zien we licht aan het einde van de donkere tunnel. Maar je zult maar een horecagelegenheid hebben, een kledingwinkel, een evenementenbureau…

 

Het enige dat wij als ondernemers kunnen doen is elkaar steunen. Steunen door om te zien naar elkaar, steunen door de actie Koop Lokaal. Vanuit de OHW ondersteunen wij deze actie van harte en maken ons sterk om hier ook echt gevolg aan te geven. Van mede-ondernemers tot aan gemeente: steun elkaar, lokaal!

 

Ik wens u ondanks alles een goed jaar toe, een jaar met veerkracht. Want uiteindelijk hebben ondernemers de langste adem.

 

Erik Klop

Penningmeester OHW

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden