VOLG ONS:

  • Home
  • Nieuws
  • NIEUWSBRIEF MAART 2021: VOORWOORD VAN DE VOORZITTER

Nieuws

NIEUWSBRIEF MAART 2021: VOORWOORD VAN DE VOORZITTER

 

29 maart 2021

 

Beste ondernemers,

 

We hebben sociaal een gure winter gehad. Zakelijk geldt dat voor veel ondernemers ook, zeker in de horeca, detailhandel, evenementen en andere branches die gedwongen dicht zijn. Het mag nu dan wel lente zijn, maar nog steeds mogen veel bedrijven niet open. Dat voelt dubbel. Beste ondernemers, we leven met jullie mee.

 

Als Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) blijven we online druk bezig met jullie belangen. Recent hebben we aan webinars meegedaan over de renovatie van de Heinenoordtunnel, onderwijs en arbeidsmarkt en coronasteun voor retailondernemers.

 

Ook achter de schermen gaat de belangenbehartiging door. De Gemeente Hoeksche Waard heeft beterschap beloofd over hun lokale inkoop en is bezig daarvoor een plan te maken. We houden jullie op de hoogte zodra we meer weten.

 

Wat de situatie rond corona betreft, zijn we samen met de Gemeente Hoeksche Waard bezig met een campagne om ondernemers in nood te helpen waar we kunnen. Vanaf deze week gaan jullie daarvan de uitingen tegenkomen. Ons doel is dat elke ondernemer in nood de weg naar de hulplijnen weet te vinden en gebruik maakt van de vouchers die de gemeente hiervoor beschikbaar heeft. Als je zelf in nood bent, roepen we je op om deze helpende handen te grijpen.

 

We doen als OHW ook mee aan de Hoeksche Ondernemersheld. Daarmee zetten we Hoeksche Waardse ondernemers in het zonnetje, die ondanks sterke corona tegenslag niet stilzitten, maar heldhaftig doorgaan met ondernemen. Deze week is de tweede nominatie.

 

En over samenwerking gesproken: We hebben recent samen met het Startersnetwerk ook de HW business walk gedaan. Dit was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk kunnen we op korte termijn ook weer wat andere kleine events organiseren. Zodra dat kan, gaan we daar zeker mee aan de slag.

 

Blijf intussen volhouden! Zoals de natuur in de Hoeksche Waard alweer in bloei komt, zal de Hoeksche Waard ook zakelijk weer opbloeien. Laten we intussen elkaar blijven helpen, want samen zijn we sterk.

 

Met vriendelijke groet,

Frank van den Ouden

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie