Nieuws

Blijf op de hoogte

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2021: VOORWOORD VAN DE PENNINGMEESTER

16 september 2021

Beste ondernemer,

 

Net als uw bedrijf heeft ook de OHW een missie en een visie, te vinden op onze website. Hierin staat beschreven dat de OHW de vitaliteit van het ondernemerschap in de Hoeksche Waard wil behouden én verbeteren. Dit doen we samen, samen met andere ondernemers, overheid en andere organisaties.

Het inmiddels beruchte dossier ‘Haringvlietbrug’ heeft onze missie en visie nogmaals onderstreept. Eind juni werd de Hoeksche Waard,  Flakkee en West-Brabant volledig verrast door de door Rijkswaterstaat aangekondige maatregelen rond de Haringvlietbrug. Onacceptabel! Samen met de gemeenten Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee en de ondernemersvereniging van Flakkee (FoGo) is opgetrokken in dit dossier. Heel prettig en heel transparant. Er is resultaat behaald, maar zeker nog niet voldoende. De OHW blijft zich inzetten voor zo min mogelijk leed en schade voor de ondernemers in de Hoeksche Waard. We willen immers de vitaliteit van het ondernemerschap behouden én verbeteren!

 

En dan is er nog Corona. Inmiddels is bekend geworden dat de door de overheid ingestelde steunmaatregelen per 1 oktober worden gestopt. Er blijven nog een aantal branchespecifieke steunmaatregelen gelden. De vraag is alleen: is het voldoende geweest? Ja, het aantal faillissementen is nog nooit zo laag geweest. Maar is dat een reëel cijfer of moeten de echte problemen nog komen? De tijd zal het leren. Wel hopen we met elkaar dat de pandemie nu onder controle is en dat we elkaar weer als vanouds kunnen ontmoeten. Want ook dat is onze missie: verbinding zoeken!

 

Met vriendeljke groet,

Erik Klop

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden