Nieuws

Blijf op de hoogte

Kantoorpanden verplicht energielabel C vanaf 1 januari 2023


16 september 2021

Binnenkort ontvangen eigenaren en gebruikers van grote kantoren in de Hoeksche Waard met een energielabel D of lager of waarbij geen energielabel geregistreerd is een brief over de energielabel C-verplichting. Vanaf 1 januari 2023 mogen deze kantoren alleen gebruikt worden als ze minstens energielabel C hebben.

 

In de brief die Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid verzendt, in samenwerking met de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Energieke Regio Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard, staat wat u kunt doen om uw kantoorpand te verduurzamen.

Ook staat er informatie in over waar u kunt vinden welk energielabel uw pand op dit moment heeft, welke maatregelen u kunt nemen, wat dit gaat kosten, informatie over financiële ondersteuning en uitzonderingen op deze regel. In het najaar vindt het webinar ‘Hoe bereik ik energielabel C?’ plaats. Tijdens dit webinar komen bovenstaande onderwerpen aan bod en kunt u uw vragen stellen aan de deskundigen. In de brief leest u wanneer het webinar is en hoe u zich aanmeldt.

Houd de brievenbus dus goed in de gaten. Wilt u nu al meer informatie over de energielabel C-verplichting, kijk dan eens op www.ozhz.nl/uwkantoor

 

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden