Nieuws

Blijf op de hoogte

NIEUWSBRIEF JANUARI 2022: VOORWOORD VAN COMMISSIEVOORZITTER ZICHTBAARHEID

Geen bubbels maar in je eigen bubbel


10 januari 2022

Beste leden,

Het is even wennen. Of waren we er wellicht na vorig jaar al aan gewend? Geen eindejaar borrels of nieuwjaar recepties de afgelopen weken voor ondernemend Hoeksche Waard. Heel, heel jammer dat deze bijeenkomst geen doorgang hebben kunnen vinden.


Eind november ’21 zagen we vanuit OHW de bui al hangen. Op 11 november organiseerden we nog een Ondernemerscafé Hoeksche Waard On Toer bij Aannemingsbedrijf Van Driel. Aan het einde van november hebben we samen met Gemeente Hoeksche Waard en StartSmart de hoofden bij elkaar gestoken. Het door laten gaan van bijeenkomsten die in december nog op de agenda stonden vonden we, onverantwoord én een verkeerd signaal naar onze leden.


Om toch nog iets te doen voor ondernemend Hoeksche Waard besloten we om op 22 december nog een gezellige Business Walk door Numansdorp te organiseren. Ook dit moesten we uiteindelijk helaas afblazen na de persconferentie van 18 december.


Wat wél door is gegaan, is onze inzet om de belangen te behartigen voor de Hoeksche Waardse ondernemers. Wat dat betreft was 2021 een jaar van excessen met – naast Corona – ook issues rondom de Heinenoordtunnel en de Haringvlietbrug. Hierover zijn zelfs gesprekken gevoerd met de minister en de top van Rijkswaterstaat.


Vanuit Gemeente Hoeksche Waard is de campagne omtrent gebiedsmarketing inmiddels opgestart. Op dit moment heeft OHW de vragen richting gemeente uitstaan hoe ondernemend Hoeksche Waard kan aanhaken bij de gebiedsmarketing en welke voordelen en kansen de gebiedsmarketing voor onze ondernemers gaat brengen. Via onze kanalen zullen we u op de hoogte blijven houden.


Op het moment dat ik dit schrijf is er nog niets bekend over de richtlijnen die vanaf half januari van gaan gelden. Wel kan ik u verklappen dat wij als commissie Zichtbaarheid staan te popelen om ondernemers weer bij elkaar te brengen. Echter, alleen als dat verantwoord is, want dat blijft wel ons uitgangspunt.


We laten ons dus ondanks alles niet uit het veld slaan. Sterker nog, voor dit jaar zijn er op de achtergrond al weer voorbereidingen gaande. OHW hoopt u dan ook weer een mooie agenda met evenementen te kunnen bieden. Dat zou ook een goed teken zijn, want dat betekent dat we weer uit de lockdown zijn gekomen over een paar maanden. Dus zodra het weer kan zal ook Ondernemerscafé Hoeksche Waard haar deuren weer openen.


Namens commissie Zichtbaarheid wens ik u allen een gezond en succesvol 2022 toe.


Arjan Holleman
commissievoorzitter Zichtbaarheid

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden