Nieuws

Blijf op de hoogte

ONDERNEMERSCAFÉ HOEKSCHE WAARD ON TOER werkt verbindend


Op dinsdag 5 april organiseerde Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) in samenwerking met StartSmart Hoeksche waard de derde van "Ondernemerscafé Hoeksche Waard on toer”. Dit keer waren wij te gast bij Expect in Oud Beijerland. 

Iedere maand bezoeken wij één Hoeksche Waardse ondernemer, en nodigen wij ondernemers uit de directe omgeving uit om nader kennis te komen maken met OHW en StartSmart. Tevens zijn bij iedere editie ook de account managers Bedrijven van Gemeente Hoeksche Waard en de agent bedrijventerreinen van de politie aanwezig.

 

Het doel van deze bijeenkomsten is om op kleine schaal, gericht in gesprek te gaan met de lokale ondernemers, dat werkt verbindend. 'Namens de OHW zijn diverse commissievoorzitters aanwezig die genodigden bijpraten over de laatste ontwikkelingen. StartSmart Hoeksche Waard en Gemeente Hoeksche Waard informeren de bezoekers onder andere over de nieuwe Starterskit, die verzonden wordt naar startende ondernemers. Naast het delen van informatie willen wij vooral ook informatie ophalen bij de lokale ondernemers. Op die manier kunnen wij in de toekomst nog beter inspelen op de behoeften van de ondernemers. 

Voor de periode mei tot en met juli 2022 staan iedere maand bijeenkomsten gepland, welke verspreid over de Hoeksche Waard plaats zullen vinden. Op 11 mei vindt de volgende editie al plaats. Deze zal georganiseerd worden bij ConQuest in Strijen. Tijdens deze bijeenkomst worden (startende) ondernemers uit Strijen uitgenodigd. Meer informatie of aanmelden kan via www.o-hw.nl 





ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden