Nieuws

Blijf op de hoogte

Finalisten Ondernemersgala Hoeksche Waard bekend!


29 april 2022

6 bedrijven nog in een spannende race voor de eerste plaatsen.

 

De organisatie van Ondernemersgala Hoeksche Waard maakte op 28 april de finalisten bekend voor de Startersprijs en de Ondernemersprijs 2022.

 

De 11 genomineerden die door de publieksronde zijn gekomen hebben zich tijdens de afgelopen dagen aan de jury’s kunnen voorstellen. Hierin werd duidelijk gekeken naar elementen als innovatie en perspectief, maar ook naar passie en ondernemersgeest. Beide jury’s gaven aan dat de keus een hele lastige was, maar zij hebben uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunnen nemen. En op maandag 16 mei weten we wie van deze 6 finalisten met de eer gaat strijken. Wie zijn de genomineerden?

 

Startersprijs

Eco Concept Group uit Nieuw-Beijerland. Ondernemerschap met een purpose, met een groter doel dan alleen geld verdienen. Namelijk circulair ondernemen.

Mingle the Single uit Numansdorp. Bij Mingle the Single kun je terecht voor de leukste activiteiten en events voor singles, vrijgezellen, alleengaanden, weduwen(aren): kortom iedereen zónder partner.

Pabloos Pottery uit ‘s-Gravendeel. Sculpturen van keramiek zijn combinaties van gedraaid werk en handgevormd werk. Met het geven van workshops pottenbakken wordt deze magie doorgegeven.

 

Ondernemersprijs

Dugros uit Oud-Beijerland. Sinds de start van groothandel Dugros hebben zij honderden ondernemers en miljoenen consumenten blij kunnen maken met hun tassen, portemonnees, riemen en koffers.

VAN AS uit Oud-Beijerland. Drukkerij Van As is een familiebedrijf, opgericht in 1934, dat opvallend wil zijn binnen de grafische industrie. Dit doen zij door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau.

Weiderund Marienhof uit Westmaas. Ambachtelijk boerenbedrijf, dat vindt dat de consument geen vraagtekens hoeft te zetten bij de herkomst van zijn stukje vlees. Zij garanderen dat hun vlees van eigen dieren puur is en dus vrij van antibiotica, hormonen en ziektes.

 

Aanmelden en kaartverkoop voor de uitreikingen op maandag 16 mei? Dan kan via de website www.ondernemersgalahw.nl  Hier vindt u ook het programma van de avond.

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden