Nieuws

Blijf op de hoogte

bbq van OHW en Startsmart

 

Eind september was het eindelijk zover. De gezamenlijke jaarlijkse bbq van OHW en Startsmart. Weliswaar een paar weken later dan de bedoeling was, maar Het Land van Es was klaar voor ontvangst van de Hoeksche ondernemers. Een bbq is het helaas niet geworden daar de buitentemperaturen al te laag waren maar Het Land van Es had een mooi en lekker lopend buffet als alternatief gekozen. 


Bij de entree werd een lekker stukje pizza geserveerd terwijl iedereen richting de grote schuur bewoog waar een drankje besteld konden worden. Uiteraard verwelkomde voorzitter Frank  iedereen waarna het buffet geopend was. In rap tempo had zo'n man of 60 zijn bordje vol. 


Land van Es is een unieke locatie in de Hoeksche Waard. Een prachtige monumentale woonboerderij met gerenoveerd achterhuis, binnenplaats en bijgebouwen  welke gelegen zijn op bijna 2.5 ha. Het is geschikt voor diverse activiteiten voor zowel buiten als binnen. De buitenactiviteiten kunnen op verschillende plekken op het landgoed plaatsvinden. Zo is er de binnenplaats tussen de bebouwing. De buitenarena, een plek afgeschermd van de bebouwing met een intieme vuurplaats.Alle faciliteiten zijn te combineren voor het organiseren van bijvoorbeeld muziek en/of theater festivals, huiskamerconcerten, tentoonstellingen, kunstexposities of popup-activiteiten. Bedrijfs evenementen, congressen, lezingen, workshops/seminars. Tevens behoren thema markten tot de mogelijkheden.Daarnaast leent Land van Es zich het hele jaar door voor sfeervolle familie feesten, zoals bruiloften, jubilea of herdenkingen.


De mix van de twee ondernemersverenigingen gaat makkelijk. Er wordt veel kennis gemaakt en dat maakt het netwerken makkelijker. Aan het eind van de avond werd een flinke hoosbui verwacht over de Hoeksche Waard, maar iedereen kon op tijd zijn auto van het land halen en droog thuis komen.

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden