VOLG ONS:

Nieuws

Sfeerimpressie Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard


10 januari 2019

Samen met De Maatschappij, Businessclub Hoeksche Waard, Startersnetwerk Hoeksche Waard, Oke Binnenmaas en HW Linked organiseerde de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard de Nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard bij de Rabobank.

Lees meer

'Samen Hoeksche Waard bereikbaar houden'

december 2018 

Rijkswaterstaat vraagt ondernemend Hoeksche Waard met goede ideeën te komen zodat het eiland bereikbaar blijft als de grootscheepse renovatie van de Heinenoordtunnel wordt uitgevoerd. Deze klus staat voor 2023-2024 op de agenda en wordt nu al zorgvuldig voorbereid. Slimme alternatieven zijn daarbij welkom.

Lees meer

OHW sluit jaar van verandering verwachtingsvol af

12-12-2018


'Het was een jaar vol veranderingen. Dat jaar sluiten wij nu af. Dankzij de nieuwe samenstelling met themagerichte commissies zijn wij klaar voor de nieuwe politiek.'' Met deze woorden opende OHW-voorzitter Steven Corijn de Eindejaarsbijeenkomst van de ondernemersvereniging bij het sfeervolle restaurant El Flaco en Up Social Club in de voormalige Bijlschool.

Lees meer

Eindejaarsbijeenkomst interview met Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers 

12-12-2018


‘Cruijff was een geweldige kerel die alles beter wist’

‘Je hebt goede spelers en goede spelers die anderen goed maken. Samen sta je sterk. Dat geldt voor voetballers net zo goed als voor ondernemers.’ Het was een sportieve boodschap die oud-voetballer en Feyenoord-icoon Ben Wijnstekers woensdag 12 december had voor de aanwezigen bij de eindejaarsbijeenkomst van de OHW. Met humor vertelde Wijnstekers over het jaar dat hij als aanvoerder van de Rotterdams club ook Johan Cruijff als ploeggenoot heeft gehad.

Lees meer

OPROEP: SCHOLIEREN IN BEDRIJF Woensdag 20 maart 2019


In het kader van “Vocational service” heeft Rotary Hoeksche Waard dit jaar wederom het plan opgevat om samen met Lions Club Hoeksche Waard, De Maatschappij en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), de beroepenvoorlichting in een nieuwe jas aan te bieden aan scholieren van alle Hoeksche Waardse VMBO scholen. Op 20 maart 2019 willen we de leerlingen de mogelijkheid bieden om een kijkje in de keuken te nemen van bedrijven in sectoren waar hun interesse naar uit gaat. Dit als ondersteuning bij de beroepskeuze. De decanen van de scholen (Actief College, Hoeksch Lyceum, Willem van Oranje en Wellant college) hebben het initiatief omarmd en de bedrijfsbezoekdag opgenomen in het schoolprogramma.

Lees meer

OHW-voorzitter Corijn: “Stilstand betekent uiteindelijk achteruitgang’

14-12-2018

De vorming van één gemeente Hoeksche Waard brengt veel verandering met zich mee. Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) heeft zich daarop voorbereid met een nieuwe bestuursstructuur en een uitgesproken visie. ,,De OHW zorgt voor verbinding, dat blijven we doen,'' belooft voorzitter Steven Corijn.

Lees meer

Economic Development Board Hoeksche Waard (EDB-HW) in de steigers

12-11-2018 Persbericht

Het gemeentebestuur van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard kan al direct bij haar aantreden rekenen op de steun van een belangrijk economisch adviesorgaan: het Economic Development Board Hoeksche Waard (EDB-HW).

Lees meer

OHW stemt economische visie af met leden

8-11-2018

Politieke interesse voor OHW-debat over toekomst regio

De vorming van één gemeente Hoeksche Waard brengt veel verandering met zich mee. Ondernemersvereniging Hoeksche Waard heeft zich daarop voorbereid met een nieuwe bestuursstructuur en een uitgesproken visie. ,,De OHW zorgt voor verbinding, dat blijven we doen,'' belooft voorzitter Steven Corijn.

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen kwamen OHW-leden én politici bij Rabobank Het Haringvliet samen voor het Ondernemersdebat onder de bezielende leiding van presentator Victor Deconinck. Corijn had een oproep aan de politiek.  ,,We rekenen erop dat u ook het belang van de OHW blijft inzien. Als vereniging vertegenwoordigen we immers ruim 450 ondernemingen.''

Lees meer

  • 1
  • 2

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie