• Home
  • Nieuws
  • Uw mening telt! Doe mee met de Ondernemerspeiling van de Hoeksche Waard.

Nieuws

Uw mening telt! Doe mee met de Ondernemerspeiling van de Hoeksche Waard.

 

5 februari 2020

 

Oproep vanuit de Gemeente Hoeksche Waard

Beste ondernemer,

Uw mening telt!
Wat zijn uw ervaringen met onze organisatie? Wat zijn uw wensen voor het gemeentelijk ondernemersloket en agrarisch loket? Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Ondernemerspeiling.


Waarom meedoen?
U bent als ondernemer van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat ú belangrijk vindt. Met uw input kunnen wij inspelen op wat nodig is voor agrarisch en ondernemend Hoeksche Waard. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente.

Inhoud vragenlijst In de vragenlijst kunt u aangeven wat u, als ondernemer of bedrijf, vindt van de omgeving waarin uw bedrijf is gevestigd, de bereikbaarheid, het contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente. Ook helpt het ons bij de inrichting van het ondernemersloket en het agrarisch loket. Graag sluiten wij aan bij uw wensen.


Hoe kunt u meewerken aan de ondernemerspeiling?
Wij vragen u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Deelname aan het onderzoek is anoniem. Dat wil zeggen dat antwoorden op geen enkele wijze te herleiden zijn naar individuele bedrijven of personen. Onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau Het PON voert de peiling uit. De link naar de online vragenlijst is:


https://hetpon.datacoll.nl/qzyfuxwhjd?l=nl 

Vul deze link in op de adresbalk van uw internetbrowser. Gebruik de link niet als zoekopdracht bij bijvoorbeeld Google of een andere zoekmachine.

Wilt u de vragenlijst uiterlijk vrijdag 28 februari 2020 invullen?


Schriftelijke vragenlijst opvragen?
Vult u de vragenlijst liever op papier in, dan kunt u een schriftelijke vragenlijst opvragen bij team klantinformatie via telefoonnummer 088 - 647 36 47 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact op met mevrouw B. van Dalen van onderzoeksbureau Het PON op 013 - 535 1535 of met team klant informatieteam van gemeente Hoeksche Waard op 088 - 647 36 47. Op onze website (www.gemeentehw.nl/ondernemersloket) staat ook meer informatie over de ondernemerspeiling.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Paul Boogaard Wethouder

 

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie