Nieuws

Blijf op de hoogte

OHW STRATEGIESESSIE

12 mei 2023

Afgelopen donderdag hielden de bestuursleden en de commissieleden van OHW een strategiesessie bij Rho toneel in Numansdorp.

Het doel van deze sessie was om nader kennis te maken met elkaar en een samenwerking te creëren tussen het dagelijkse bestuur, de commissievoorzitters en de daarbij behorende commissieleden.
Na een uitgebreide kennismakingsronde waarin de commissievoorzitters vertelden waar men tegenaan liep en wat men al bereikt had zat het enthousiasme al er flink in.

Na de pauze stelde eigenaresse Frieda de Rhoter zich voor en liet ons in actief kennismaken met de tools die we zelf al hebben: gezichtsuitdrukking, stem en onze lichaamstaal. Daar begon het hilarische gedeelte van de sessie. In paren van twee werd er geoefend. Elkaar boos een verhaal vertellen terwijl de ander juist vol ongeloof moet reageren. Afgeleid worden door aanwijzingen van een ander op de achtergrond terwijl je een verhaal probeert te vertellen waardoor deze een vreemde wending krijgt. We werden ons bewust hoe het werkte en de stemming steeg positief in het pand.  Hoe leuk bleek het te zijn om te ontdekken hoe het allemaal tools zijn om een gesprek te kunnen voeren en te sturen.

Aansluitend stond er een maaltijd op tafel bij restaurant Tast Toe om nog even gezellig na te kletsen.

 

Strategiesessie 0Strategiesessie 1

Strategiesessie 4Strategiesessie 5

Strategiesessie 6

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden