Skip to main content

Lid worden

Door uw lidmaatschap OHW nóg sterker

Nog beter ondernemersklimaat
OHW bouwt aan een nog beter ondernemersklimaat in het gebied en treedt op als gesprekspartner naar de gemeente Hoeksche Waard en andere (overheids)instellingen. Daarnaast stimuleert de vereniging onderling contact tussen de leden door het organiseren van diverse bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de leden.

Gewoon lid
Voor bedrijven die gevestigd zijn in de Hoeksche Waard en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Daar vallen ook bedrijfseigenaren onder die in de HW wonen en het bedrijf buiten de Hoeksche Waard hebben. Het dagelijks bestuur beoordeeld de toelating. Het lidmaatschap bedraagt € 195,- per jaar. Als lid krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar) en krijgt u stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering. Bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland ontvangen €20,- korting op het lidmaatschap.

 Donateur
Voor bedrijven die gevestigd zijn buiten de Hoeksche Waard en de bedrijfseigenaar buiten de Hoeksche Waard woont is het mogelijk om donateur te worden. Het dagelijksbestuur zal de toelating beoordelen. Het donateurschap bedraagt € 195,- per jaar. Als donateur krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar), u heeft geen stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering.

Combinatielidmaatschap alleen voor leden van het StartSmart HW
Het combilidmaatschap is mogelijk vanaf inschrijving tot maximaal 6 jaar lidmaatschap van StartSmart HW. Alleen voor StartSmart HW leden die gevestigd zijn in de Hoeksche Waard en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Daar vallen ook bedrijfseigenaren onder die in de HW wonen en het bedrijf buiten de Hoeksche Waard hebben. Het lidmaatschap bedraagt € 195,- per jaar, dit wordt door StartSmart HW aan u gefactureerd.

Als lid krijgt u een vermelding op onze website, mag u alle bijeenkomsten bijwonen (ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar) en krijgt u stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering. Na maximaal 3 jaar combilidmaatschap zal StartSmart HW het lidmaatschap beëindigen of omzetten in een ambassadeurschap. De ondernemers zijn dan alleen nog lid van de OHW.


Inschrijven

Er zijn drie lidmaatschappen waar uit gekozen kan worden:Kies een lidmaatschap
Vul uw naam in!
Invalid Input
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw website in
Invalid Input
Invalid Input

Kies de branche:
Selecteer uw branche
Invalid Input

Lid worden