Zichtbaarheid

De Speerpunten

Invulling kaders / speerpunten per commissie.

Communicatie uitingen : Optimaliseren uitingen (social media/bijeenkomsten/site), vastleggen format, doel, frequentie.

Gezamenlijke bedrijfsbezoeken met Gemeente HW.

Zichtbaarheidscampagne 2020.

 

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard is het samenwerkingsverband van ruim driehonderd grote en kleine ondernemingen op dit mooie eiland. De OHW is ontstaan uit het samengaan van diverse kleine ondernemersverenigingen. Met Ondernemerskring Binnenmaas, die nog zelfstandig is, hebben wij een partnerschap. Binnen onze vereniging zijn wel ondernemers uit deze kern vertegenwoordigd.

Des te groter en krachtiger de OHW, des te meer wordt zij betrokken bij belangrijke onderwerpen die voor de regio van belang zijn. De OHW hecht grote waarde aan goede contacten met (regionale) overheden, spreekt zich uit over belangrijke zaken als bereikbaarheid en arbeidsmarkt en zorgt dat zij ook bovenregionaal zichtbaar is. De Hoeksche Waard is immers de schakel tussen het grootstedelijke Rotterdam en Antwerpen. De OHW heeft ook buiten de eigen regio die pro-actieve houding.

Alle voorzitters van de diverse commissies zijn onderdeel van het bestuur. Iedere commissie bestaat uit 4 tot 5 personen. Wij streven daarbij naar een vertegenwoordiging vanuit alle Hoeksche Waardse kernen.

De OHW organiseert met grote regelmaat ledenbijeenkomsten om zo de band tussen leden te initiëren en/of te versterken. Voorbeelden hiervan zijn de eindejaarsbijeenkomst, de nieuwjaarsreceptie in samenwerking met andere actieve (ondernemers)verenigingen, het Prinsjesdagontbijt, bedrijfsbezoeken, HW LinkedIn-bijeenkomsten, ledenvergaderingen en het instellen van ondernemersprijzen. Leden worden geïnformeerd via een digitale nieuwsbrief en de website.

In samenwerking met StartSmart Hoeksche Waard; Maatschappij voor Nijverheid en Handel en de Regionale Detailhandelsraad wordt een groot ondernemersgala voorbereid waarbij diverse prijzen worden uitgereikt. Dat zijn Startersprijs Hoeksche Waard; Hoeksche Pluim; Social Impact Award en Retailer van het Jaar. Rabobank Haringvliet is hoofdsponsor van dit tweejaarlijkse evenement.

 

Voorzitter Arjan Holleman: "Lid worden van de OHW doe je niet voor jezelf, ook voor je collega's. Een grote, krachtige vereniging is een belangrijke gesprekspartner in het regionale debat."

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden