Nieuws

Nieuwsbrief augustus: Voorwoord van de voorzitter

 

1 augustus 2020

 

Beste ondernemer,

 

We zitten inmiddels midden in de vakantieperiode. We horen gelukkig dat veel ondernemers ook echt vakantie durven te nemen. Dat hebben we zeker wel verdiend, want het afgelopen half jaar was voor veel van ons hectisch. Het heeft naast veel werk ook veel spanningen opgeleverd. Dus geniet van de welverdiende vakantie.

 

Toch hebben enkele ondernemers het nog heel moeilijk. De eerste maanden zijn veel bedrijven overeind gehouden door overheidsmaatregelen. Maar nu horen we al meer over bedrijfsbeëindiging en (dreigende) faillissementen. We lezen dit in de kranten over grote bedrijven, maar het speelt ook dichterbij en in het klein.

Lees meer

Update commissie Zichtbaarheid

 

30 juli 2020 

 

De afgelopen maanden hebben een hoop veranderingen teweeg gebracht. Meer vanuit huis werken, minder bedrijfsbezoeken, (haast) geen fysieke netwerkborrels. Ook wij zagen bijeenkomsten, onze netwerkborrels en zelfs de Algemene Ledenvergadering geannuleerd worden. En nu ook nog de zomervakantie. Hopelijk zijn we als OHW voldoende zichtbaar gebleven via nieuwsbrieven, social media en de website. Mocht u iets gemist hebben, meldt het ons dan.

Lees meer

Beleid gebruik ledengegevens


29 juli 2020

Vanuit ons ledenbestand krijgen wij regelmatig de vraag of wij de ledengegevens willen uitwisselen voor het gebruik van direct mails of andere commerciële doeleinden. Vanuit de privacy-wetgeving is het niet geoorloofd dat wij deze gegevens verstrekken.

 

Ledengegevens worden niet verwerkt op een wijze die onverenigbaar is met de doeleinden waarvoor ze in de eerste instantie zijn verkregen. In het bijzonder worden ledengegevens niet verstrekt aan partijen om te gebruiken voor commerciële doelen. Voor verdere informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar onze website.

6e Haringparty Hoeksche Waard veilig verlopen!

 

3 juli 2020

 

Ruim drie weken na de 6e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemers kan er duidelijk én feitelijk geconcludeerd worden dat deze editie zonder problemen is verlopen op een veilige manier.

 

Met een duidelijk coronaprotocol en instructies naar de deelnemers, was deze editie zonder twijfel anders dan normaal.

Lees meer

Bedrijfsbezoek Jonas Food Packaging in Strijen

 

15 juli 2020

 

Dé marktleider in Nederland op het gebied van import en verpakking van peulvruchten zit gewoon in de Hoeksche Waard! Vandaag bezocht het dagelijks bestuur van OHW en wethouder Paul Boogaard dit prachtige bedrijf in Strijen van Martin Jonas en Jan Willem Jonas. Op zoek naar suggesties voor een heerlijke maaltijd? Ga naar Peulvruchten.nl en laat je inspireren.

Lees meer

Cybercriminaliteit is dichterbij dan u denkt

 

6 juli 2020

 

Op maandag 6 juli vond het webinar plaats over cybersecurity in coronatijd. Er werd ingegaan op het onderwerp cybersecurity in combinatie met het digitale werken. Wat moeten we over cybersecurity weten? Welke ontwikkelingen zijn er de afgelopen jaren geweest en wat kan je als ondernemer doen? Dit waren vragen die aan de orde kwamen tijdens het webinar.

Lees meer

Hoekschewaard.nl Koop lokaal krant is weer uit

 

29 juni 2020

 

Lees nu het interview met OHW voorzitter Frank van den Ouden

Link naar artikel.

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie