Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Verslag Gemeente Kennissessie 4 juni 2024

Terugblik op een inspirerende ondernemersbijeenkomst.

Afgelopen dinsdag organiseerden Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard alweer de vierde ondernemersbijeenkomst. Deze editie stond volledig in het teken van circulair inkopen en ondernemen.

Onze gemeente heeft een duidelijke ambitie: als het lokaal kan, doen we het lokaal. Zo stimuleren we niet alleen de lokale economie, maar bevorderen we ook de samenwerking en verbondenheid tussen bedrijven en inwoners. Tijdens de bijeenkomst hebben we inzichten opgedaan en waardevolle discussies gevoerd over hoe we gezamenlijk de lokale economie kunnen versterken en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Het laat zien dat er in de Hoeksche Waard veel enthousiasme is om positieve verandering teweeg te brengen én belangrijke stappen te zetten richting een circulaire toekomst.

We willen gastheer Eco Concept Group - B Corp, alle sprekers en de aanwezige ondernemers bedanken!

Heb je vragen over circulair inkopen of ondernemen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

kennissessie 4 juni 2024

Lid worden