Nieuws

Blijf op de hoogte

NIEUWSBRIEF MEI 2023: VOORWOORD VAN DE VOORZITTER

 

Beste ondernemers,

Afgelopen maand hebben we de ALV (algemene ledenvergadering) gehad en omdat niet iedereen daarbij was, willen we in dit voorwoord de hoofdlijnen onder jullie aandacht brengen. Ook willen we iets delen over de lange termijn trend en de rol van de OHW.

Het zal jullie als leden niet ontgaan zijn dat we de laatste jaren enorm zijn gegroeid in onze rol als belangenbehartiger voor de ondernemers. Belangrijke impulsen en mijlpalen hiervoor waren de eenwording van Gemeente Hoeksche Waard, Corona lockdowns, samenwerkingen met andere clubs en de dossiers koop lokaal en bereikbaarheid.

Voor het komende jaar staat op ons netvlies dat we een economic board willen oprichten om de economische motor van de Hoeksche Waard aan te jagen. Daarnaast willen we ons imago als belangenbehartiger nog verder bekend maken en doorgroeien in ledenaantal. Tegelijkertijd beseffen we dat we betrokkenheid, diversiteit en vernieuwing nodig hebben in de commissies en in het bestuur. We willen de commissies waar nodig versterken en denken na over de grenzen van ons huidige vrijwilligersbeleid en de volgende stappen daarin.

Kortom: er is ook het komende jaar veel te doen binnen de OHW en ik nodig jullie als leden uit om jullie ermee te komen bemoeien. We kunnen wel nieuwe aanwas en frisse inzichten gebruiken in de verschillende commissies. En dan liefst in een brede vertegenwoordiging van onze leden. Dus als je interesse hebt om bij te dragen: je bent welkom.

Dat we meer belangenbehartiger zijn geworden betekent niet dat we netwerk evenementen minder belangrijk vinden. We beseffen goed dat er balans nodig is. Om samen sterk te staan, moeten we als ondernemers elkaar kennen en weten te vinden. We hopen jullie dan ook te ontmoeten bij de kennissessie over inkoop, de BBQ en haringparty binnenkort. Meld je alvast aan op de OHW site.

Bij het lezen van dit voorwoord lijkt het misschien alsof we de bereikbaarheid even vergeten zijn. Dat is absoluut niet het geval. Daar gaat op dit moment echt de meeste van onze energie in zitten en de communicatie daarover zien jullie ook voorbij komen op de socials, in de media en verderop in deze nieuwsbrief. We blijven ook graag op de hoogte van jullie initiatieven en ervaringen. Blijf ons informeren via de knop “Ondernemers meldpunt” op onze website.

Frank van den Ouden

Voorzitter OHW

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden