Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Samenwerken en samen werken aan een bloeiend Hoeksche Waards ondernemersklimaat

Het nieuwe jaar staat nog in de kinderschoenen, en wat is er beter dan dit jaar te beginnen met het uitbreiden van je zakelijke netwerk? Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) biedt regelmatig interessante, informatieve en gezellige netwerkbijeenkomsten. Ik roep jullie op daar zoveel als mogelijk bij aanwezig te zijn, want:

Koop lokaal begint bij het kennen van je buren

Het ondersteunen van lokale bedrijven begint bij persoonlijke connecties. Door aanwezig te zijn bij OHW-netwerkbijeenkomsten, leer je je mede-ondernemers kennen, wat de basis legt voor sterke zakelijke relaties. Koop lokaal wordt pas echt krachtig wanneer je de gezichten achter de bedrijven kent.

Elkaar helpen en gezamenlijke projecten opstarten

Samenwerking is de sleutel tot groei. Bij OHW-bijeenkomsten ontdek je mogelijkheden om elkaar te ondersteunen en gezamenlijke projecten op te starten. Door krachten te bundelen, vergroot je niet alleen de slagkracht van individuele ondernemingen, maar versterk je ook de lokale economie.

Leren van elkaar

Netwerken is ook kennis delen met elkaar. OHW-bijeenkomsten bieden een platform waar je ervaringen, uitdagingen en succesverhalen kunt delen. Door van elkaar te leren, kunnen ondernemers zich samen ontwikkelen en de lokale bedrijfsgemeenschap versterken.

Profileren, naamsbekendheid, zichtbaarheid

Een sterk netwerk is dé sleutel tot een sterke aanwezigheid in de markt. Door regelmatig aanwezig te zijn bij OHW-netwerkbijeenkomsten vergroot je je naamsbekendheid en zichtbaarheid in de lokale gemeenschap. Het is de perfecte kans om je bedrijf te profileren en in contact te komen met potentiële klanten en partners.

Namens de commissie Zichtbaarheid wens ik iedereen een succesvol en welvarend jaar toe. Laten we samenwerken en samen werken aan een bloeiend Hoeksche Waardse ondernemersklimaat. Ik hoop jullie allemaal te zien op de OHW-netwerkbijeenkomsten van dit jaar.

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

commissievoorzitter Zichtbaarheid Arjan Holleman

Lid worden