Nieuws

Blijf op de hoogte

Beste leden,

Het is weer een lente die bruist van activiteiten. In mei staan maar liefst 3 events op de agenda. Maar op de achtergrond speelt natuurlijk nog veel meer. Een deel is zichtbaar en een deel wat minder. Mag ik hier even iets van delen?

Ongetwijfeld hebben jullie allemaal meegedaan met de nominaties en stemmen voor de ondernemersprijs en startersprijs. Het waren spannende rondes en de finalisten zijn intussen bekend. Komen jullie ook allemaal naar het Ondernemersgala. Zie verderop in de nieuwsbrief.

Met het bestuur hebben we in april een strategiesessie gehad. We hebben o.a. gesproken over:

  • Resultaten van de ondernemersenquête bij de nieuwjaarsreceptie
  • Wat een ondernemersfonds zou betekenen voor de Hoeksche Waard
  • Het belang van een Economic Board en waarom dit zo langzaam gaat
  • De toekomstige OHW – leden, commissies en bestuur

Over de enquête heb ik de vorige keer al iets geschreven. En het ondernemersfonds en de economic board zijn wat te complex voor een voorwoord van de nieuwsbrief. Maar over de toekomstige OHW is nog wel iets te zeggen, zeker met de Algemene Ledenvergadering (ALV) op de agenda voor eind mei.

Op de ALV komen weer enkele posities van commissievoorzitters vacant. En wat zou het mooi zijn als we die plekjes in kunnen vullen met mensen die meer diversiteit in ons bestuur brengen. We willen namelijk graag dat ons bestuur een goede afspiegeling is van de ondernemers in de Hoeksche Waard, dus met jonge en oude, mannelijke en vrouwelijke ondernemers.

En dat geldt trouwens ook voor onze commissies. En we hebben die jonge ondernemers echt nodig, niet alleen voor nieuwe, frisse ideeën, maar ook omdat zij snappen hoe de nieuwe generatie denkt en bekend zijn met de moderne technologie. Denk aan thema’s als cybersecurity, de arbeidsmarkt en online zichtbaarheid.

Meedoen in een commissie kost natuurlijk wel tijd, maar niet heel veel. Het positieve is dat je bijdraagt aan een beter ondernemersklimaat, dat je er veel van kunt leren en dat je betere contacten opbouwt dan je kunt bereiken met netwerken op events. Kortom een aanrader. Heb je interesse in het meewerken in een commissie? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zoals ik al schreef: er staat veel op de agenda ( https://o-hw.nl/agenda ). Kom jij ook?

Met vriendelijke groet,


Frank van den Ouden
Voorzitter

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden