Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Beste leden,

De drukbezochte Algemene Ledenvergadering was dit jaar wel op een heel bijzondere locatie. Omringd door vele mooie en ongetwijfeld snelle oldtimers in het Carel Wüst museum in Oud-Beijerland nam het bestuur van de OHW de aanwezige leden mee in de gebeurtenissen en cijfers van 2023. Meer details hierover lezen jullie in deze nieuwsbrief. 

Marco Struik werd door secretaris Filip den Eerzamen lovend toegesproken voor zijn lange staat van dienst voor de OHW als voorzitter van Strijen en later van de commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt. Marco was verheugd met het erelidmaatschap van de OHW, dat hem toekwam. Zijn taak als voorzitter wordt overgenomen door Pauline Bruins, die zich in deze nieuwsbrief ook aan jullie voorstelt, evenals Mark Sturrus. Hij is de nieuwe voorzitter van de commissie Veiligheid.  

Daarnaast was er verdrietig nieuws. Ons gewaardeerd en alom gerespecteerd bestuurslid van de OHW en grondlegger van StartSmart Pim Verhage is op 7 juni overleden. Naast zijn familie waren veel collega ondernemers en relaties van Pim aanwezig op de uitvaartdienst in de Open Hof. Een van de sprekers, onze oud-voorzitter Steven Corijn, herdacht Pim op een mooie en realistische manier als een fijn en daadkrachtig persoon die veel voor ondernemend Hoeksche Waard heeft betekend. Pim, rust zacht!

We wensen Paulien en Mark namens het voltallige bestuur veel succes met hun nieuwe uitdaging en eenieder ook een fijne zomervakantie. Graag zien we jullie na de zomer weer op een van onze bijeenkomsten. 

Filip den Eerzamen

Secretaris

Lid worden