Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Pauline Bruins de nieuwe voorzitter van de Commissie Arbeidsmarkt & Onderwijs

Wissel voorzitterschap

Afgelopen ALV heb ik officieel het stokje als voorzitter van de Commissie Arbeidsmarkt  & Onderwijs van ons zeer gewaardeerde erelid Marco Struik over mogen nemen.

Onze dank is groot hoe Marco zich afgelopen jaren heeft ingezet. We zijn blij dat hij ons voorlopig met raad en daad bij blijft staan en de tijd neemt om zijn rol als voorzitter zorgvuldig aan mij over te dragen.

Even voorstellen

Mijn naam is Pauline Bruins en ik ben ruim 10 jaar eigenaar van ExpressieCoaching. Ik noem mezelf ook wel ondernemerstherapeut, omdat mijn focus ligt op de mens(en) achter de ondernemer. Mijn focus ligt op die vraagstukken waarbij problemen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap een succesvolle en gezonde groei in de weg staan.

Wat brengt mij bij de Commissie Arbeidsmarkt & Onderwijs?

Afgelopen 10 jaar heb ik me binnen mijn bedrijf veel begeven in de publieke sector. Ik heb daarin menig team mogen trainen en ook vele werknemers met loopbaan coaching mogen begeleiden naar een meer gezonde balans op de werkvloer of naar een nieuwe meer passende werkplek. De afgelopen jaren is mijn aandacht meer naar ondernemers gegaan, omdat ik geloof dat duurzame ontwikkeling start bij de top van een bedrijf, waarna je je personeel daarin kan meenemen. Daarnaast heb ik 18 jaar op het Albeda College in Rotterdam gewerkt.

Inzicht in (overheids)organisatiedynamiek, de arbeidsmarkt en investeren in arbeidspotentieel en werkgeluk is mij dus niet vreemd.

Ik geloof dat ik met deze combinatie van werkervaring, kennis en vaardigheden een waardevolle bijdrage kan leveren als voorzitter aan onze commissie.

Commissie A&O

De commissie bestaat naast Marco, uit Dion Oppelaar van Upflow Media en Marytha Zuurmond van M2-Select. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan teambuilding en aan een hernieuwde strategie. Graag verwelkomen we nog een grotere ondernemer met personeel om onze commissie te versterken. Daarnaast zijn we met SOB-HW, een samenwerking tussen onderwijs, gemeente en ondernemers,  druk bezig met o.a. de voorbereiding van de Hoeksche Inspiratiedagen.

Input welkom

We vinden het heel belangrijk om vanuit het belang van alle ondernemers te spreken en zullen daarom de komende tijd informatie bij jullie gaan ophalen m.b.t. jullie ondernemersvraagstukken op het gebied van personeel en opleiding nu en in de nabije toekomst.

Jullie input is voor ons van belang om een zinvolle bijdrage te kunnen leveren voor OHW-leden.

We hebben de ambitie zichtbaar en toegankelijk te zijn, dus denk je dat we als commissie A&O iets voor je kunnen betekenen, benader ons!

pauline bruins

 

Lid worden