Nieuws

Blijf op de hoogte

Opzet Technische opleiding in Hoeksche Waard samen met ondernemers


30 november 2022

In samenwerking met het DaVinci College en SOB-HW wil Techniek Nederland onderzoeken of er voldoende draagvlak is om een opleiding op het gebied van Technisch Vakmanschap te starten in de Hoeksche Waard.

We zoeken circa 12-15 techniekbedrijven om de inhoud en vorm van de opleiding te bepalen aangezien het een opleiding is die nog niet bestaat. De gedachte is om kleinschalig en pragmatisch te starten met een opleiding, hiervan te leren en vervolgens te groeien in het opleidingsaanbod.


Meedoen biedt ook kans op nieuwe medewerkers

Meedoen betekent invloed uitoefenen op de instroom van technisch goed opgeleide jongeren uit de Hoeksche Waard. Daarnaast sta je als ‘koploper’ vooraan om daadwerkelijk studenten (BBL, BOL en/of stage) in je eigen bedrijf te verwelkomen.  

We willen in januari starten met de fysieke brainstormsessie en de groep ondernemers/werkgevers vervolgens af en toe als klankbordgroep gebruiken zodat we de opleiding kunnen opzetten naar de wensen van werkgevers en deelnemers.

Aanmelden kan tot 15 december bij Leo Valk, procesmanager onderwijs & arbeidsmarkt bij SOB-HW. Leo is te bereiken op het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over SOB-HW vind je hier: SOB-HW - Werken en leren in de Hoeksche Waard

Met vriendelijke groet,

Annemiek​te Velde
Regiomanager Zuid‑West Nederland
Techniek Nederland

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden