Nieuws

Blijf op de hoogte

UPDATE VANUIT DE COMMISSIE ZICHTBAARHEID


18 januari 2023

Het afgelopen jaar heeft OHW diverse (netwerk)bijeenkomsten georganiseerd. En dat gaan we ook dit jaar uiteraard weer doen.

Het is me opgevallen dat ondernemend Hoeksche Waard schoorvoetend de gang naar de bijeenkomsten weer weet te vinden. Het lijkt wel alsof veel ondernemers weer moeten ‘wennen’ aan het fysiek bij elkaar komen. Ik snap dat wel na al die lockdowns. We zijn voorzichtiger geworden en daar is niets mis mee. Tóch wil een lans breken voor de netwerkbijeenkomst.Netwerken is namelijk ontzettend belangrijk, zeker als je jouw producten of diensten lokaal wilt leveren of inkopen. Netwerken is voor alle ondernemers belangrijk, omdat we dezelfde Hoeksche Waard delen en hier graag een bloeiende economie en sprankelende woonomgeving willen houden. Het is dus goed om je lokale relaties te onderhouden, uit te wisselen wat je tegenkomt, medestanders vinden voor jouw belangen, of misschien zelfs samen met anderen te werken aan een nog mooiere omgeving om te ondernemen en te wonen.

Het hele jaar door organiseren wij dus evenementen, variërend van grote ondernemers-events tot lokale netwerkborrels. Dit doen we veelal en het liefst in samenwerking met lokale business clubs en in samenspraak met Gemeente Hoeksche Waard. Ik hoop jullie het komende jaar veel te zien op onze bijeenkomsten. Tot snel!

De bijenkomsten van OHW zijn voor iedereen toegankelijk.

Arjan Holleman
Commissie Zichtbaarheid

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden