VOLG ONS:

Bekijk ons manifest Open het manifest

  • Home
  • Nieuws
  • Uitnodiging: Gratis ondernemersbijeenkomst met ONL en het UWV over reorganiseren en het ontslagrecht

Nieuws

Uitnodiging: Gratis ondernemersbijeenkomst met ONL en het UWV over reorganiseren en het ontslagrecht

 

26 januari 2023

Beste ondernemer,


ONL voor Ondernemers ziet helaas dat veel ondernemers worstelen met hun personeelsbestand dankzij de inflatie, de hoge energiekosten en de nasleep van de coronacrisis. In economisch slechte tijden moet je als ondernemer soms moeilijke beslissingen nemen om je bedrijf te behouden.


Reorganiseren kan je bedrijf weer een toekomst geven, maar staat ook te boek als een ingewikkeld proces. Veel ondernemers weten dan ook niet zo goed hoe ze dit moeten aanpakken of lopen tijdens de reorganisatie juist tegen bureaucratische problemen bij de overheid aan. Is deze situatie herkenbaar voor jou en heb je behoefte om hierover te sparren met ONL, het UWV en andere ervaren ondernemers? Misschien is onze gratis ondernemersbijeenkomst dan interessant voor jou.

Samen met het UWV – de uitvoeringsinstantie van de overheid waar je een ontslagaanvraag moet indienen – organiseert ONL op 16 februari een bijeenkomst om te praten over reorganiseren en het ontslagrecht.

Het doel van deze bijeenkomst is tweeledig.
Enerzijds zoeken wij ondernemers die op dit moment vragen hebben over het reorganiseren van de onderneming. ONL en het UWV willen jou daarbij helpen.
Anderzijds is het voor iedereen ook heel waardevol om in gesprek te gaan met ondernemers die ervaring hebben gehad met reorganiseren en hun verhaal, inclusief tips, willen delen met de andere ondernemers en het UWV. Het UWV kan dan op haar beurt – samen met ONL – kijken waar het beleid en de uitvoering verbeterd kan worden.

De bijeenkomst bestaat uit een korte inleiding van ONL en het UWV over de regels rondom reorganisaties en het ontslagrecht. Daarna is er voldoende ruimte ingepland om het gesprek aan te gaan met elkaar. 

Je kan je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden voor deze bijeenkomst. Aanmelden kan tot 14 februari.


Praktische informatie

Datum: Donderdag 16 februari 2013 10:00 – 12:00 (exclusief lunch)

Locatie: Ondernemershuis Nederland, Tournooiveld 4  2511 CX Den Haag

Bijzonderheden: De bijeenkomst is gratis

Tegenover Tournooiveld 4 zit Parkeergarage Museumkwartier (auto)

Wij zitten op 10 minuten loopafstand van Den Haag Centraal (OV)

Heb je verder nog vragen over je aanmelding of heb je alvast een specifieke vraag voor het UWV? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Hartelijke groet,

Frederique Biesheuvel | Relatiemanager

06-43919227

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting ONL voor Ondernemers

Ondernemershuis Nederland Tournooiveld 3

2511CX Den Haag

070 - 364 34 74

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie