VOLG ONS:

Bekijk ons manifest Open het manifest

Starters - ZZP

 

De Speerpunten

Individuele begeleiding en kennisoverdracht voor starters in de Hoeksche Waard.

In kaart brengen van knelpunten en zaken die verbeterd kunnen worden ten behoeve van starterts en ZZP’ers.

Belangenbehartiging van starters in de Hoeksche Waard.

 

Starters in de Hoeksche Waard kunnen al jaren gebruik maken van de diensten van Startcoach en Startersnetwerk. Deze organisaties richten zich op individuele begeleiding, kennisoverdracht en laagdrempelig netwerken, maar niet specifiek op belangenbehartiging.

 

Het aantal ZZP’ers in Nederland stijgt jaarlijks, eind 2019 waren er volgens het CBS ruim 1,1 miljoen ZZP’ers ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook voor deze groep is er in de Hoeksche Waard nog onvoldoende aandacht voor de belangenbehartiging.

 

Om in deze lacune te voorzien heeft het bestuur van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard besloten een aparte Commissie Starters-ZZP in het leven te roepen. 

 

Deze commissie gaat zich specifiek bezighouden met de belangen van Starters en ZZP’ers. Om die rol goed te kunnen vervullen vraagt de commissie om input over knelpunten en zaken die verbeterd kunnen worden.

 

Wij horen nu bijvoorbeeld vaak over de behoefte aan flexplekken. Een overzicht van beschikbare flexplekken vindt u hier. Of loopt u tegen obstakels op bij het scoren van opdrachten bij gemeente of grote bedrijven. Laat het ons weten!

 

snhwlogoMet het Startersnetwerk Hoeksche Waard zijn we een samenwerking aangegaan waardoor we een combilidmaatschap kunnen aanbieden. Meer details leest u in dit nieuwsbericht.

 

Heeft u iets te melden, dan kan dat via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorzitter Pim Verhage: "We zijn druk in overleg met gemeente, Startersnetwerk HW en Startcoach over het opstellen van een nieuw startersbeleid".

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie