Skip to main content

Ligthart GroepAdres
Willem Beukelszstraat 9
3261 LV Pud Beijerland

Telefoonnummer

0186-622301

Website
www.ligthartgroep.nl 

Activiteiten
Ligthart Onderhoudsgroep is een ervaren, resultaatgericht familiebedrijf. We leveren graag goed werk en ontzorgen klanten in het hele proces. 

In 2006 startte Hilbert Ligthart zijn schildersbedrijf onder de naam Ligthart Schilders. Al snel groeide de vraag vanuit zijn klanten en nam hij de eerste timmerman in loondienst. Het bedrijf bleef groeien en met het samengaan met het bedrijf van broer Maarten Ligthart in 2010, breidde het aantal diensten nog verder uit. Het team van vakmensen werd steeds groter.

Het in Oud-Beijerland gevestigde bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde partij voor onderhoud en beheer van vastgoed en zowel industiele als civiele projecten. Waar nodig gaat de onderhoudsgroep op zoek naar innovatieve oplossingen, maar ook voor ‘gewoon’ onderhoud is Ligthart Onderhoudsgroep graag jouw professionele partner.

In samenwerking met Ligthart ervaar je nog steeds de betrokkenheid van een familiebedrijf. Verder staan altijd kwaliteit en service voorop. Dat in combinatie met heldere communicatie, zorgt voor succesvolle projecten.
Lid worden