Skip to main content

Banketbakkerij van Strien


Adres

Simon Stevinstraat 3
3261 MG Oud-Beijerland

Website
https://www.koekjes.nl/nl-nl/

Telefoonnummer
0186-626326

Activiteiten

Banketbakkerij van Strien is een familiebedrijf opgericht in 1938. Het is onze ambitie om de lekkerste koekjes en slagroomsoesjes te maken. Hoe we dat doen? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor ons product!

Onze bakkerij is modern en daar waar het kan gebruiken we machines. Maar niet als dit ten koste gaat van de kwaliteit. Veel werk bij ons is dan ook nog ouderwets handwerk. We gebruiken zorgvuldig gekozen ingrediënten, in de juiste combinatie passend bij ieder uniek recept. We gaan altijd voor kwaliteit en 100% natuurlijk.     
Dat proef je.

Uit onze ovens komen meer dan 100 verschillende koekjes en soesjes, die we verpakken in verschillende onderscheidende verpakkingen, gericht op grootverbruik en consumenten.

We maken producten onder eigen merk en voor private labels. U vindt onze producten bij de betere supermarkt, speciaalwinkels, foodservice en horeca, in Nederland en daarbuiten. Wij zijn BRC gecertificeerd. We maken ook biologische producten (SKAL) en gebruiken Fairtrade chocolade waar mogelijk (FLO Max Havelaar). 

Lid worden