Nieuws

Blijf op de hoogte

CONSTRUCTIEF OVERLEG MET DAGELIJKS OHW BESTUUR EN WETHOUDER BOOGAARD

Gister heeft het dagelijks OHW bestuur regulier overleg gehad met wethouder Paul Boogaard zijn adviseur Jan Paul Manni en accountmanager bedrijven Annelijn de Bakker. Onderwerpen van bespreking waren o.a.; bereikbaarheid, inkoopbeleid, samenwerkingsagenda en verdere ontwikkelingen vanuit OHW en gemeente Hoeksche Waard.Het overleg werd afgesloten met een bedrijfsbezoek bij SME Techniek & Liften in Oud-Beijerland.

Eigenaar Leonard van der Sluijs vertelde hoe hij ooit begonnen is bij zijn ouders op de boerderij in Westmaas en is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met meerdere medewerkers die voornamelijk uit de Hoeksche Waard komen. Wat doet SME: SME Techniek gaat voor constructieve uitdagingen. Zowel staal als RVS en aluminium zijn uitgangsmaterialen om zeer uiteenlopende producten te vervaardigen. Van constructie tot machinebouw. Een andere tak binnen SME is SME Liften. Daar worden goederenliften, schaartafels en hefinstallaties custommade gefabriceerd.Heel mooi om weer bij een OHW lid een kijkje in de keuken te mogen nemen.

Heeft u ook interesse in een bezoek van een delegatie van OHW en Gemeente Hoeksche Waard bij uw bedrijf? Meld dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto van links naar rechts: Annelijn de Bakker-Melissant, Jan Paul Manni, Erik Klop, Leonard van der Sluijs, Frank van den Ouden en Paul Boogaard

 

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden