Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Mark Sturrus de nieuwe voorzitter
Commissie Veiligheid O-HW

“Mensen zijn waardvol. Samen beschermen wij mensen.”

Ik mag de nieuwe voorzitter Commissie Veiligheid O-HW zijn.

Het is nog even zoeken naar hoe we dit vorm gaan geven maar ben dankbaar voor het gestelde vertrouwen.

Wie ben ik? (ken je dat Tv-programma nog 😉).

Mark Sturrus is de naam, net niet geboren maar wel vanaf 6 maanden jong (en dan hebben we het over 1969) woonachtig in de Hoeksche Waard (Heinenoord).

Getrouwd, 3 supertoffe kids (25,21 en 8 jaar) en ben in 2012 tot de ontdekking gekomen dat God echt bestaat.

Afgestudeerd op veiligheidskunde, kwaliteitskunde en bedrijfskunde, 20 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer in Heinenoord (toen nog Binnenmaas) waarvan een lange tijd als postcommandant.

Voordat ik ondernemer werd ben ik werkzaam geweest bij kleinere (tot 25 medewerkers) en grotere (meer dan 10.000 medewerkers) bedrijven waarbij ik tussen 2004 en 2016 heel veel zakelijk mocht reizen en alle continenten kon bezoeken.

Als ondernemer gestart in 2016 maar al sinds 1990 werkzaam in de wereld van beveiliging, veiligheid, welzijn, milieu en kwaliteitsborging.

Vanuit de SHEQ Group XL, met de twee dochterondernemingen XLIGN  en ArboXL, zetten we ons in om risico’s te signaleren, pragmatische oplossingen te zoeken en deze voor en door mensen & organisaties (intrinsiek) te implementeren.

Dit varieert van staffing & recruitment t/m advies & consultancy en opleiding & training op het gebied van SHEQ (Safety Health Environment Quality).

Vanuit deze achtergrond en mijn passie om mensen, en daarmee organisaties, gezond en veilig te maken en te houden sprak de rol van voorzitter Commissie Veiligheid mij wel aan.

Daarnaast is iets terugdoen voor de gemeenschap, waarin we werken - wonen - leven, de reden om hiermee binnen deze mooie groep van Hoeksche Waardse ondernemers aan de slag te gaan.

Voor vragen over (integrale) veiligheid kun je me altijd bellen, mailen, appen en voor een goed gesprek staat de deur altijd open en de koffie klaar.mark sturrus

 

 

Lid worden