Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

Partnership OHW en Oké Binnenmaas bekrachtigd


persbericht 8 mei 2019

De formele samenwerking tussen de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) en de Oké Binnenmaas is 8 mei jl. formeel bekrachtigd. Middels het ondertekenen van een officieel partnerdocument van beide partijen is er een totale achterban ontstaan van ruim 470 leden in ondernemend Hoeksche Waard.


Voorzitter van de OHW, Steven Corijn en voorzitter van de Oké Binnenmaas, Henk Warnar lieten het moment van ondertekening dan ook niet voorbij gaan. Met een brede glimlach plaatsten Corijn en Warnar afgelopen woensdag 8 mei jl. de handtekeningen tijdens de Algemene Ledenvergadering van de OHW bij Autobedrijf Kooiman in Oud-Beijerland.

 

Steven Corijn sprak van een ‘sterk pact in de Hoeksche Waard’ en toonde zijn tevredenheid over het feit dat de Oké Binnenmaas leden middels het partnership zijn aangesloten. “Het maakt ondernemend Hoeksche Waard krachtiger. Samenwerking loont uiteindelijk altijd en beide clubs kunnen hier hun eigen positie door versterken door elkaar aan te vullen,” aldus de OHW-voorzitter. Oké Binnenmaas-voorzitter Henk Warnar was trots dat hij met zijn vereniging nu deel uitmaakt van een bredere, actieve club ondernemers. Na een voorzichtig aftastende periode zijn beide clubs samen op weg gegaan. “Ik ben heel blij dat we er met de besturen gezamenlijk er uit zijn gekomen. Het is nu zaak om elkaars krachten te benutten,’’ besluit Warnar. Namens de Oké Binnenmaas neemt Jochem de Man als commissievoorzitter ‘Lokaal’ plaats in het OHW-bestuur.

 

 

Lid worden