VOLG ONS:

Bekijk ons manifest Open het manifest

  • Home
  • Nieuws
  • OHW reikt prijs uit aan leerlingen OBS Het Pluspunt

Nieuws

OHW reikt prijs uit aan leerlingen OBS Het Pluspunt

 

28 juni 2019

 

Op dinsdag 28 juni ontvingen zes leerlingen van OBS Het Pluspunt de wisselbeker van de Ondernemersverenging Hoeksche Waard uit handen van Sander Kruijthof van KIBO Accountants. In het kader van het project ‘Leren Ondernemen’ hadden de zes Fantasic Bags opgezet. 

 

Toen de school uit Oud-Beijerland de ondernemersvereniging een aantal jaren geleden vroeg mee te doen aan het initiatief, was het antwoord direct ‘ja’. Verdeeld over drie groepen gaan de leerlingen van de plusklas een zestal weken aan de slag met het project.

 

Les door OHW leden

De enthousiaste OWH-leden Arjan Holleman van Schot Reclame en Sander Kruijthof van KIBO Accountants gaven de pupillen les in marketing, administratie en ondernemerschap.

Sander Kruijthof vertelt: “Hoe kun je nu beter leren ondernemen, dan in de praktijk? Dat vinden wij als ondernemersvereniging ook en daarom hebben we dit project ondersteund.” Volgens de OHW hadden de jonge ondernemers stuk voor stuk veel geleerd. “Ze hebben bedrijfsplannen moeten opstellen, een presentatie moeten geven en hun product moeten vermarkten.”

 

Goed doel

Ieder jaar kiezen de leerlingen van Het Pluspunt zelf een goed doel waar ze geld voor ophalen.  Het goede doel voor dit jaar was de stichting Prinses Beatrix Spierfonds.

 

Volgend jaar weer

Ook voor volgend jaar staat het evenement weer op de agenda bij Het Pluspunt en de OHW. Dan wordt voor de zevende keer het project Leren Ondernemen tot uitvoering gebracht.

 

 

 

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie