Lokaal

 

De afgelopen jaren heeft de OHW vaak en veel laten horen voorstander te zijn van één gemeente Hoeksche Waard. Dat wordt per 1 januari 2019 een feit. Ondanks deze belangrijke stap wil de OHW het lokale belang niet uit het oog verliezen. Ook als regionale ondernemersvereniging wil zij aandacht hebben voor lokale situaties. Kennis van de lokale cultuur en visie is onmisbaar.

De OHW streeft naar een lokale vertegenwoordiging binnen de vereniging uit alle vijf kernen in de Hoeksche Waard. Op welke terreinen deze vertegenwoordigers actief zijn is mede afhankelijk van de commissieportefeuilles en het aantal wethouders waarmee de nieuwe gemeente Hoeksche Waard gaat werken.

Enthousiaste ondernemers kunnen zich bij de OHW aanmelden voor deze lokale vertegenwoordiging. In goed onderling overleg worden OHW- en lokale visies op elkaar afgestemd. Zeker als lokale onderwerpen overlap hebben met regionale visies is goed overleg noodzakelijk. Een voorbeeld is de rondweg om Klaaswaal, kennis van de lokale situatie is daarbij van groot belang. Regionaal is het een belangrijk onderwerp vanwege de bereikbaarheid van diverse kernen.

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie