Nieuws

Blijf op de hoogte

Inkoop bij de gemeente Hoeksche Waard; duurzaam, sociaal en waar mogelijk dichtbij

 

4 maart 2020

 

Onderscheid jij je op het gebied van duurzaam werken, duurzame producten en/of lever je met jouw onderneming een maatschappelijke bijdrage? Dan nodigt gemeente Hoeksche Waard je uit om je te presenteren.

 

Op 3 februari jl. tekende wethouder Piet van Leenen het Manifest Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Dit houdt in dat we bij onze inkopen en aanbestedingen de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en social return on investment mee laten wegen. Ondernemers die bovengemiddeld scoren op deze aspecten maken meer kans om aan gemeente Hoeksche Waard hun product of dienst te mogen leveren. Omdat we werken met gemeenschappelijk geld verliezen we hier kwaliteit en prijs uiteraard niet uit het oog. En we doen natuurlijk graag zaken met lokale ondernemers. Dit draagt bij aan een vitale Hoeksche Waard met bedrijvigheid en voldoende werkgelegenheid.

 

Wat zijn andere belangrijke pijlers van ons inkoopbeleid?

Als gemeente Hoeksche Waard hechten we veel waarde aan dat inkoop- en aanbestedingsprocessen professioneel worden uitgevoerd. Hierbij moeten en willen we voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Dit betekent dat we transparant en objectief zijn, niet discrimineren en geen eisen stellen die niet in verhouding zijn met de gevraagde levering. Onze nationale en Europese aanbestedingen publiceren we op het online marktplein Tenderned. Ieder team binnen de gemeente is verantwoordelijk voor de eigen inkoop van diensten en producten. Zij hebben immers het meeste verstand van hun vak en de zaken die zij inkopen. Zij worden hierbij ondersteund door team Inkoop en Inkoopbureau West-Brabant.

 

Contact en meer informatie

Wil je jezelf bekend maken als lokale, duurzame ondernemer? Neem dat contact op met Sandra van Putten-Lokker, adviseur inkoop, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 088 – 647 16 19. Ben je in beeld, dan maak je uiteraard meer kans op deelname aan bijvoorbeeld een onderhandse aanbesteding.

 

Heb je vragen over Social Return on Investment, neem dan contact op met Marleen Pantke via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 088 – 647 11 87 of Janey Buijk via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 088 – 647 11 72.

 

Informatie over inkoop en aanbestedingen is ook te vinden op onze website:www.gemeentehw.nl/organisatie/inkoop-aanbestedingen.

 

Graag tot horens!

 

Met vriendelijke groet,

Sandra van Putten-Lokker,

Adviseur Inkoop gemeente Hoeksche Waard

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden