Nieuws

Blijf op de hoogte

Nauwe samenwerking StartSmart HW en Ondernemersvereniging HW

10 november 2020

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) en StartSmart HW zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Daarmee bundelen beide  verenigingen hun krachten als belangenbehartiger van startende en gevestigde ondernemers in de Hoeksche Waard.

Beide verenigingen zijn en blijven zelfstandig, maar dankzij de officiële samenwerking kan OHW nu ook op gemeentelijk niveau de belangen van startende ondernemers behartigen. Het is namelijk de wens van gemeente Hoeksche Waard om één ondernemersvereniging als gesprekspartner te hebben, die breed gedragen wordt. Dankzij de officiële samenwerking is dat nu meer het geval.

 

Binnen de OHW krijgt StartSmart HW een rol in de commissie Starters/ZZP, zodat zij ook binnen de organisatie van de grotere vereniging duidelijk zijn vertegenwoordigd. Leden van StartSmart HW kunnen deelnemen in deze commissie.

Voordeel van de samenwerking is ook dat startende ondernemers die zich bij StartSmart of OHW aansluiten, indien het hen past, kunnen kiezen voor een combi-lidmaatschap van StartSmart HW/OHW. Dit kan direct, maar ook na verloop van tijd.

Zij zijn dan van beide verenigingen volwaardig lid en kunnen deelnemen aan bijeenkomsten, webinars en andere events. Beide partijen streven ernaar elkaar zoveel mogelijk te versterken en samen te werken. Dankzij de samenwerking zien beide verenigingen ook mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten en publiciteit.

Fotograaf: Remi Kranendonk

ADRESGEGEVENS

Secretariaat OHW
Postbus 1400
3260 AK Oud-Beijerland

Tel: 06-28653068
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel-nr. : 40324720

Aanmelden nieuwsbrief
Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Invalid Input

Privacy & Cookieverklaring © 2023  Ondernemersvereniging Hoeksche Waard - Gemaakt met  door Schot

Lid worden