Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte

OHW en BIZ Hoogerwerf tekenen eerste netwerkpartnerplan

31 mei 2021

Overeenkomst versterkt brede belangenbehartiging door Ondernemersvereniging

 

Met de ondertekening van een netwerkpartnerplan zijn Ondernemersvereniging De Hoogerwerf (OVdH) en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW) vandaag overeengekomen dat laatste de belangen van de eerste mag behartigen. OVdH-voorzitter Gerard Boender en OHW-voorzitter Frank van den Ouden hebben daar beiden voor getekend.

 

Het zetten van de handtekeningen markeert een belangrijk punt voor beide verenigingen. De OVdH is de eerste Bedrijven Investerings Zone (BIZ) in de Hoeksche Waard die zijn belangen in de regio door de OHW laat vertegenwoordigen.

 

De gemeente Hoeksche Waard ziet de OHW als belangenbehartiger van ondernemend Hoeksche Waard. De Ondernemersvereniging wil die regionale lobby graag voeren, bij voorkeur met steun van een zo groot mogelijke achterban. Ook andere actieve BIZ-en worden/zijn uitgenodigd om een netwerkpartnerplan aan te gaan.

 

In een netwerkpartnerplan behouden beide verenigingen hun zelfstandigheid en identiteit. De netwerkpartner betaalt een jaarlijkse vergoeding voor de belangenbehartiging. Leden van een netwerkpartner kunnen bovendien met korting lid worden van de OHW.

 

Alle netwerkpartners worden met een doorlink geplaatst op www.o-hw.nl In hun communicatie vermelden de netwerkpartners: ‘wij zijn partner van…’

 

OHW-voorzitter Frank van den Ouden bedankte de eerste netwerkpartner voor het vertrouwen dat BIZ Hoogerwerf de vereniging geeft. ,,We nemen de BIZ graag mee in de belangenbehartiging. Op die manier staan we als ondernemers samen sterk.’’

 

 

Tekst: Joke Waltmans
Foto: Spencer Lips

Lid worden